БЕЗПЛАТЕН ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

От тук може да се абонирате за нашия нюзлетър, и да получаване информация за новите оферти и дестинации в нашия сайт!

Име:
Фамилия:
Частно лице
Тур-агент
Вашия е-майл:
Записвайки се, се съгласявам с политиката за Поверителност по отношение на личните данни на Глоб трейд ЕООД съгласно GDPR.
 
×

За нас

Лиценз и застраховки


 

 

"Глоб трейд"  e лицензиран туроператор, който под марката "Globe Travel" се специализира както в индивидуалните, така и в организираните почивки до различни дестинации. Традиционни са чартърните и автобусните програми до Турция и Гърция, самолетни програми до Италия, Испания, Кипър, Малта, Португалия, Дубай, Занзибар, Индия, Индонезия, Малдивите и др., екскурзии из Европа и България. 

Глоб трейд/ GLOBE TRAVEL предлага широк диапазон от услуги и освен почивки, екскурзии и издаването на самолетен билет до всяка точка по света, на която има летище, може да осигури за клиентите си конна езда сред природата, посещения на карнавали, аюрведични програми в България и чужбина, програми за практикуване на йога и медитация, балнеолечение, каране на танкове, както и разбира се хотелски резервации по целия свят!
 
Мисията на Глоб трейд / GLOBE TRAVEL е да се грижи за удобството и комфорта на своите туристи, за което предлага и обслужване от най-висока класа!
 

 

 Created by 123.bg