БЕЗПЛАТЕН ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

От тук може да се абонирате за нашия нюзлетър, и да получаване информация за новите оферти и дестинации в нашия сайт!

Име:
Фамилия:
Частно лице
Тур-агент
Вашия е-майл:
Записвайки се, се съгласявам с политиката за Поверителност по отношение на личните данни на Глоб трейд ЕООД съгласно GDPR.
 
×

Почивки

Сейшели

Сейшелските острови са едно от най-удивителните места в света. С безкрайни бели плажове, буйна растителност, сини кристално чисти води, величествени коралови рифове и уникални видове флора и фауна, и с право са наречени Перлите на Индийския океан. Състоят се от 115 гранитни и коралови острова, разположени на 1600 км от източното крайбрежие на Африка. Островите приютяват две забележителни места под закрилата на ЮНЕСКО – легендарната местност Vallée de Mai на Пралин, където растат изваяните палми Coco-de-mer и Aldabra – най-големия издигнат коралов атол, открит от ранните арабски мореплаватели през IX век.


Тук освен на красиви девствени плажове, заобиколени от устойчиви гранитни скали, предлагащи меки като пудра пясъци, тюркоазени води и безкрайни възможности за плуване, шнорхелинг и пълна релаксация, можете да разгледате 16-те туристически острова, различни природни забележителности, красиви креолски къщи, национални резервати и водни паркове. Любителите на голфа, ездата и разходките сред природата в търсене на най-редките представители на флората и фауната също няма да скучаят. Повечето туристи прекарват голяма част от почивката си на остров Mahe – най-внушителният от всички острови, където е международното летище и най-малката столица в света - Виктория. На Mahe има най-много плажове, големи хотели, ресторанти, възможности за водни спортове, екзотичен пазар. На острова са разположени най-високите планински върхове в Сейшелите, както и 68 блестящи плажове, обгърнати от палмови дървета, между които 12 от най-красивите плажове в света. Най-известните от тях са Beau Vallon Beach, Anse Independаnce, Anse Forbans и Anse Royale, около който са разположени величествени гранитни образувания.Created by 123.bg