БЕЗПЛАТЕН ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

От тук може да се абонирате за нашия нюзлетър, и да получаване информация за новите оферти и дестинации в нашия сайт!

Име:
Фамилия:
Частно лице
Тур-агент
Вашия е-майл:
Записвайки се, се съгласявам с политиката за Поверителност по отношение на личните данни на Глоб трейд ЕООД съгласно GDPR.
 
×

COVID-19

Уважаеми клиенти и колеги,

Във връзка с пандемията Covid-19 искаме да ви уверим, че при организираните от нас групи изцяло се съобразяваме с препоръките на водещите световни здравни и санитарни експерти. Както по време на пътуваниятя, така и в офиса ни, стриктно се спазват всички предписания и хигиенни и санитарни изисквания. Туровете, екскурзиите и трансферите са организирани по начин, който да съответства на препоръчаните протоколи. Групите ни са малки - до 20-25 човека, и е напълно възможно спазването на дистанция от 1,5 м. между хората. Водачите вече имат и грижата да съблюдават за изпълнението на противоепидемичните мерки и спазването на протоколите срещу разпространението на Covid-19.

Работнотo ни време е от 09:30 ч. до 18:00 ч., в рамките на работната седмица от понеделник до петък. Ако желаете да ни посетите на място извън работното време - молим свържете се с нас, за да назначим среща в удобно за вас време. С оглед на епидемичната обстановка, също молим все пак се свържете с нас преди да ни посетите на място.

Тук ще публикуваме и протоколите за предпазни мерки срещу COVID-19 при пътуване, които ще бъдат постоянно актуализирани и допълвани.  

Бъдете здрави smiley

Екипът на Глоб ТравелCreated by 123.bg