Контакти

Офис София:
София 1618, ул. Българска легия 2В
тел. 02 /988 4810, 987 4342, факс 02/4810681
карта на адреса можете да видите ТУК >>>>
 
Подробно описание на местополжението за пътуващите с градски транспорт:
В близост е последната спирка на трамвай № 7. Като слезете на нея, пресичате трамвайната линия, за да стигнете до началната спирка. От дясната страна на навеса на спирката има стълби. Изкачвате се по тях и продължавате по улицата /"Ралевица"/ само направо. Вървейки по нея, подминавате от лявата си страна: голям строеж, след това дълга жилищна сграда с магазини, ресторант- пицария и аптека на партера, както и следващата жилищна кооперация. Продължавате направо докато не видите от лявата си страна жълта къща, разположена на кръстовището на "Българска легия" и "Ралевица". След нея завивате наляво по "Българска легия". В първата сграда, четири-етажен блок, с черна метална ограда отпред, се намира офисът на фирмата на приземния етаж. На блока има указателна табела.
В близост се намира и предпоследната спирка на тролей № 2, до Руската църква. 

Подробно описание на местополжението на офиса за пътуващите с автомобил:
Шофирате по бул. България в посока към Околовръстното шосе, подминавате кръстовището с бул. Тодор Каблешков / Хипермаркет Била/ и продължавате посока Бояна. Подминавате 3 преки, намиращи се вдясно (една, от които е отбивката за болница "Света София") и на четвъртата отбивка, свивате надясно по кръговото. На ъгъла се намира Алфа банк. На следващото кръстовище / белязано със знак „Път без предимство”/, завивате отново плътно вдясно по Българска легия, която запоява със стръмно  изкаяване. Отдясната страна на улицата е сграда на "Дромеас", а вляво е паркингът на сградата на "Roche".  Продължавате само направо околом 250 м, подминавате две преки вдясно и точно преди третата ще видите сградата на офиса. Сградата представлява бял четириетажен блок с двор, ограден с черна метална ограда.

Обратна връзка

Ако имате въпроси или искате да получите допълнителна информация, моля попълнете формата за обратна връзка или използвайте някои от телефоните за контакти.
 


Вашето име: * 
E-майл: * 
Тема: * 
Tекст:  
Код от картинката *  secretcode
 

КартаВижте GLOBE TRAVEL на по-голяма карта
Посетете ни във facebook
Сайт за продукти от интериорния текстил
Сайт за комиски и играчки
Онлайн магазин за детски играчки