БЕЗПЛАТЕН ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

От тук може да се абонирате за нашия нюзлетър, и да получаване информация за новите оферти и дестинации в нашия сайт!

Име:
Фамилия:
Частно лице
Тур-агент
Вашия е-майл:
Записвайки се, се съгласявам с политиката за Поверителност по отношение на личните данни на Глоб трейд ЕООД съгласно GDPR.
 
×

За нас

Лиценз и застраховки

Помощ при пътуване

Застраховка "Помощ при пътуване"

 

Преди пътуване в чужбина е задължително сключването на индивидуална застраховка “Помощ при пътуване (Асистанс) – Травълър” в случай на заболяване или злополука по време на пътуването на ПОТРЕБИТЕЛЯ, като ТУРОПЕРАТОРЪТ предоставя оригиналната застрахователна полица на ПОТРЕБИТЕЛЯ най-късно в деня на отпътуване. Информация за елементите на застраховката и Общите условия към нея, се предоставят на ПОТРЕБИТЕЛЯ заедно с издадената застрахователна полица.

Цената на застраховката е в зависимост от размера на избраното застрахователно покритие, включените застрахователни рискове, срокът на застраховката и дестинацията, за която пътувате. При престой зад граница над един месец са предвидени намаления и отстъпки.

 

При необходимост от съдействие имате на Ваше разположение 24 часова телефонна линия, включително в почивни и празнични дни. Информацията може да ви бъде предоставена на български, руски, немски, френски и английски език на телефон + 359 2 804 3 704.

Здравната карта не отменя застраховка “Помощ при пътуване в чужбина”. Не пропускайте обаче да направите своята медицинска застраховка, защото освен разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, тя ще покрие и транспортните разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и разходи за репатриране.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ЗАСТРАХОВКА "ПОМОЩ ПРИ ПЪТУВАНЕ" >>>>>

 Created by 123.bg