БЕЗПЛАТЕН ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

От тук може да се абонирате за нашия нюзлетър, и да получаване информация за новите оферти и дестинации в нашия сайт!

Име:
Фамилия:
Частно лице
Тур-агент
Вашия е-майл:
Записвайки се, се съгласявам с политиката за Поверителност по отношение на личните данни на Глоб трейд ЕООД съгласно GDPR.
 
×

Екскурзии

Европа със самолет

Приоритетна оферта

Цветна пролет 2021 в Холандия - парка Keukenhof и Амстердам

Самолетна програма с 2 нощувки със закуски

цена от: 890 лв.
Дати:  26-28.03, 16-18.04, 23-25.04, 01-03.05.2021 г.

Амстердам e известен не само с Рембранд  и Ван Гог, легалната продажба на марихуана и червените фенери. Амстердам е известен и със своите 100 км канали и 15 000 лодки, плаващи по тях. Амстердам е известен и като един от най - толерантните градове на света, мултикултурен и мултинационален, с нестихващ нощен живот. И разбира се с парка Keukenhof, известен като ”градината на Европа”, който държи приза за най-красив пролетен парк в света. Това е и най-мащабната цветна градина в света. Разположен между Амстердам и Хага, този парк отваря врати всяка пролет за период от около два месеца /средата на март – средата на май/, когато цъфтят множество нарциси, минзухари, зюмбюли, кукувиче грозде и разбира се – лалета! Всяка година 7 милиона грудки се засаждат на ръка, от които 4,5 млн. лалета в над 100! разновидности.  

В парка има и орхидеи, рози, лилии, гербери, хризантеми, люляк, азалии и над 250 000 растителни видове. Паркът се състои от най-разнообразни видове градини и градински стилове – английска градина, японска градина, натурална градина, историческа градина и т.н. Няма ги дългите полета от лалета, така характерни за Холандия. Те могат да се видят обаче в близост, точно до парка, като повечето са частна собственост и билета за парка не осигурява достъп до тях.
 
Името си / Кухненска градина/ парка получава още от 15 в., когато бил източник на билки и подправки за кухнята на близкия замък, тогава собственост на контеса Жаклин. Като парк- градина Keukenhof се ражда през 1949г., когато по идея на тогавашния кмет на най-близкия град Лисе, пространството се оформя като цветно изложение за производители от цяла Холандия и Европа, които излагат своите цветни кръстоски и хибриди. 
Всяка година има специална изненада. През 2014 беше цветна мозайка от 60 000 лалета и зюмбюли, 22 м. на 13 м., реплика на каналите на Амстердам. През 2015 - портрет на Ван Гог по повод 125- годишнината от смъртта му. През 2016 - темата беше Златната ера на Холандия .... А 2019 е годината ... на ЦВЕТЯТА, разбира се smiley , под наслов - СИЛАТА НА ЦВЕТЯТА с лека препратка към 70-те години и духа на Удсток и обединението. 
Каква ще е темата на 2020 - все още е изнендада, но гарантираме, че в Keukenhof  ще заснемете едни от най-добрите си снимки за годината.
 
ПРОГРАМА:
Ден 1, петък, Keukenhof
Явяване на летище София, терминал 2 в 05:30. Отпътуване за Амстердам с полет на Bulgaria Air в 07:00. Пристигане в Амстердам около 09.00. Трансфер до хотел Delta Hotel City Center 3*, PRINSEN HOTEL 3* или подобен централно разположен хотел. около обяд - едно-часов круиз по каналите на Амтердам на английски или немски език, (включен в цената). Посещение на музея Ван Гог ( с вкл. бърз достъп). Свободно време. Нощувка.
Ден 2, събота, Амстердам
Закуска. Около 09:00 -09:15 - отпътуване за посещение на парка Keukenhof с автобус (входният билет и трансферите са включени в цената). Свободно време в градините - около 3,30-4 часа. Връщане в центъра на Амстердам. Свободно време. Нощувка.
Ден 3, неделя, Връщане в София
Закуска. Освобождаване на хотела. В 07:45 - трансфер до летище Schiphol. Отпътуване за София с полет на Bulgaria Air в 10:30. Пристигане на летище София Т2 около 14.20 ч.
Край на програмата.
 

Цена: 890 лв.

Цената е пакетна, на човек в двойна стая.
Доплащане за единично настаняване : 250 лв.
Отстъпка за дете до 11,99 г. - 250 лв.
Трети възрастен - на цената на човек в двойна стая 
Цената е за ранни записвания до 15.12.2020 г. или до изчерпване на местата по промоцията.
 
Условия за Резервации: 
 • Депозит при резервация - 25%
 • До 45 дни преди отпътуване - 25%
 • До 30 дни преди отпътуване - доплащане до 100%
 • При усложнена обстановка е възможна презаверка за нови дати през 2022 г
Цената включва:
 • Самолетен билет
 • 2 нощувки със закуска в  Амстердам в хотел Delta Hotel City Center 3* или подобен централно разположен.
 • Трансфер и билет за посещение на парка Keukenhof
 • 1-часов круиз по каналите на Амстердам на английски или немски език
 • Билет за бърз достъп за музея Ван Гог
 • Трансфер летище - хотел - летище
 • Застраховка Помощ при пътуване в чужбина с покритие от 10 000 евро 
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19.
Цената не включва:
 • Тук - тук сити тур и дегустация на вино - 45 евро
 • Градски такси
 • Други турове извън упоменатите
 • Багаж - 20 евро в посока (заплаща се на летище)
 • Допълнителни разходи извън програмата
 • Водач от фирмата

 

Условия за анулации:

 • До 45 дни преди заминаване – без неустойка
 • От 45 ден до 30 ден - депозита
 • От 30 ден до датата на заминаване, пълния размер на пътуването
 • Смяна на име до 10 дни без неустойка

 

АНУЛАЦИИ БЕЗ НЕУСТОЙКИ И ВРЪЩАНЕ НА СУМИ:

 • При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 14 дни от деня на анулацията;
 • При активация на полицата „Отмяна на пътуване“, включително при положителен PCR тест, сумата се възстановява спрямо условията на ЗК „Мондиал Асистънс“.
 • При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

 • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
 • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
 • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

Какво не покрива застраховката?

 • Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования;
 • Опит за самоубийство или самоубийство;
 • Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването;
 • Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия;
 • Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения;

За повече информация относно включените застраховки, моля свържете се с нас!

 

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на съответните суми според условията за анулации и неустойки.

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 28.11.2020 г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Информация относно здравните изисквания: Негативен PCR- тест и здравна декларация ( към 31.10.2020 г. ).

*COVID-19 забележка – поради динамично поменящата се ситуация, медицинските условия за влизане в страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.

Разписание :

София 06.55 ч.- Амстердам 09.00 ч.
Амстердам 10.30 ч. - София 14.20 ч.
 
 

Забележки:

Mинимум по програмата - 4 човека.
Срок за уведомяване - 15 дни преди отпътуване.
Пътуването става с лична карта. Няма визови изисквания.
Програмата може да се осъществи и в дни по желание като могат да се прибавят и допълнителни нощувки срещу доплащане.

Необходими документи:

 • Лична карта с валидност минимум 3 месеца от датата на връщане.
 • За деца до 18 години, пътуващи с един или без родители - паспорт и нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители!
 • Пътуването без задължително изискване за имунизации!

Вид използвани транспорти: Самолет / Автобус / Автомобил

 

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 1 месец преди отпътуване, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ е подходящо за лица с ограничена подвижност.Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по курс 1 евро = 1,959 лева. При заплащане в евро, цените, които са в лева, се превалутират при курс 1 евро = 1.95 лева.   

 

Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със Застрахователно дружество "ЕВРОИНС" АД, бул. Христофор Колумб 43, 1592 София, ДДС № BG121265113, ЕИК 121265113 и има издаденa на 04.11.2022г. застрахователна полица № 0650000263001, валидна за периода от 00:00 час на 04.11.2022г. до 23:59 часа на 03.11.2023г. ( вижте тук).

 

Туроператорът издава застраховки "Отмяна на пътуване" на Застрахователно дружество " ЕВРОИНС" АД, бул. Христофор Колумб 43, 1592 София,  чиито общи условия може да видите тук. Цената е според периода на застраховане, варира около 3-5% от стойността на пътуването.

 Created by 123.bg