БЕЗПЛАТЕН ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

От тук може да се абонирате за нашия нюзлетър, и да получаване информация за новите оферти и дестинации в нашия сайт!

Име:
Фамилия:
Частно лице
Тур-агент
Вашия е-майл:
Записвайки се, се съгласявам с политиката за Поверителност по отношение на личните данни на Глоб трейд ЕООД съгласно GDPR.
 
×

Услуги

Коли под наем

Наем на автомобили с шофьор:
Предлагаме Ви наем на автомобили с шофьор и обслужване, съчетано с уважение към клиента, дисциплина на пътя, комфорт и професионализъм. Работим със специално обучени и внимателно подбрани шофьори и нови, съвременно оборудвани автомобили.

Основни параметри на автомобилите:
Нови автомобили, с високо ниво на сигурност за всички пътници
· Допълнителни системи за сигурност на автомобила
· 3-точкови активни колани с пиропатрони
· 8 Интелигентна въздушна възглавница - детектор на заетостта на седалката до водача
· пълноразмерни въздушни възглавници
· Тракшън контрол
· При превоз на деца без придружител - специален контрол
· "Паник" бутон за извънредни ситуаци
· Силно тонирани задни стъкла
· Отопляеми седалки
· Двузонален климатроник
· Електрическа масажираща седалка (за дълъг път)
· Специални аксесоари за удобно пътуване при дълъг път
· Зареждане на мобилния Ви телефон
 
Специални услуги:
 трансфери на гости, служители и частни лица, в това число и англоговорещи от/до посочена от дестинация без присъствието на посрещачи / изпращачи.
· абонаментно обслужване за превоз
· Бизнес или частни пътувания до различни дестинации в страната и чужбина
· "Заедно на училище" - абонаментна услуга за превоз на деца до училище
· Изготвяне и реализиране на туристически маршрути по заявка
· Сити тур - посещение на забележителностите на София
· Наемане на автомобили по специални поводи (сватби, абитуриентски балове и др.)
 
Допълнителни услуги:
Безплатни услуги:
·          Специален контрол при превоз на деца без придружител
·          Аксесоари за удобно пътуване при дълъг път
·          Зареждане на мобилен телефон
·          Преглед на пресата
Платени услуги:
·          Използване по предварителна заявка на детско столче
·          Използване по предварителна заявка на електрическа масажираща седалка
·          Презареждане на електронни ваучери към всички мобилни оператори, по номинал
·          Шопинг турове без автомобил, с придружаване на клиента
·          Екскурзовод
 
Наем на автомобили без шофьор:
СВИДЕТЕЛСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ - Всеки водач трябва да има валидно свидетелство за правоуправление на автомобил минимум от една година, а също така валиден паспорт или лична карта. Фотокопирани или изпратени по факс свидетелства и лични документи не се приемат.
 
ВЪЗРАСТ НА ВОДАЧА - Минималната възраст за наемателя е 21 навършени години за класовете B, C, C1, D, D1. Ако водачът е по-млад от 21 години, но има шофьорска книжка от минимум 1 година, заплаща таска в размер на 25.00 Евро без ДДС. За клас S минималната възраст е 23 години.
 
КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО В НАЕМНАТА ЦЕНА - Неограничен пробег, застраховка Гражданска отговорност, Застраховка на МПС срещу всички рискове, винетка, застраховка, ограничаваща отговорността при повреда или нанесена щета на автомобила от страна на водача, и при кражба.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ - Летищна такса е дължима при наемане на автомобил от летище. Тя е еднократна и е на стойност 20 Евро без ДДС.

КАКВО НЕ Е ВКЛЮЧЕНО В НАЕМНАТА ЦЕНА  - Летищната такса е дължима в съответствие с условията на наема. Можете да изберете лична застраховка “Злополука” (PAI), която ще Ви бъде предложена като допълнителна опция при наемането на автомобила. Наетият автомобил Ви се предоставя с пълен резервоар гориво и трябва да бъде върнат по същия начин. В противен случай презареждането и горивото се заплащат допълнително. Цената за 1 литър е 1.50 Евро без ДДС. За допълнителен водач е дължима такса. Застраховката не покрива гуми, джанти, чистачки, странични огледала и тасове. Такса за приемане и предаване на автомобил в извънработно време е дължима допълнително.
 
ДЕПОЗИТ- При получаване на автомобила всеки клиент трябва да предостави валидна кредитна карта на името на водача като депозит. Депозит в брой също се приема.
 
ПЕРИОД НА НАЕМАНЕ - Минималното време за наемане на автомобил е един ден. Наемният период се изчислява на базата на 24 часа. Има 59-минутен гратисен период. Ако автомобилът бъде върнат след този период се начислява цял наемен ден. Уикендът започва в 16 часа следобед в петък и завършва в 10 часа сутринта в понеделник.
 
ДОКУМЕНТИ ЗА НАЕМАНЕ НА АВТОМОБИЛ - При наемане на автомобила трябва да се представи валидна кредитна карта или друг кредитен документ. Приемат се и заплащания в брой.
 
ЗОНА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА АВТОМОБИЛА - Ако планирате да ползвате автомобила извън територията на страната, моля, информирайте ни още при резервацията. Някои маршрути не са разрешени. За тази услуга е дължимо допълнително заплащане.
 
СПЕЦИАЛНО ОБОРУДВАНЕ - Детски столчета, ски багажници, вериги за сняг, навигационни системи и др. Това оборудване трябва да се заяви при резервацията и се заплаща допълнително.
 
ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ - В случай на щета или технически проблем трябва да ни информирате в срок от 24 часа. В случай на ПТП трябва да информирате пътната полиция в района и да получите заверен протокол за произшествието.
 
ДОСТАВКА И ПРИБИРАНЕ НА НАЕТИЯ АВТОМОБИЛ - В рамките на град София (до 15 км вкл.) услугата е на стойност 10.00 Евро. При доставка над 15 км таксата е 15.00 Евро + 0.5 Евро/км. Доставка или прибиране на наетия автомобил в други градове в страната, където няма офис на NATIONAL и ALAMO, са възможни срещу заплащане на допълнителна такса в зависимост от класа на автомобила.
 
 

 Created by 123.bg