Приоритетна оферта

Спа - хотел Царска Баня 2*, Карловско

Целогодишен спа хотел с минерална вода - собствен източник
цена от: 40 лв.
ЦЕЛОГОДИШНО

Хотел “Царска баня” (Royal Bath), гр. Баня, обл. Пловдив е луксозен целогодишен балнеохотел и СПА , който се намира в прегръдката на Средногорският Балкан на 170 км от гр. София и на 49 км от гр. Пловдив. Характерният за района мек и приятен климат, прекрасните паркове и минерални извори превръщат селището в предпочитано място за почивка и профилактика на многобройни здравословни проблеми.

Хотелът е със съвременен и непретенциозен дизайн, отлично обслужване и кухня, уникален спа център и център за физикална и рехабилитационна медицина със собствен минерален източник, който е с температура на водата 51 градуса и разнообразни релаксиращи и лечебни терапии, богато озеленен градски парк, ограждащ комплекса. Царска Баня Ви кара да усетите природата и да поглезите сетивата си.

Разположението на СПА комплекса е в непосредствена близост до централния плаж и потопен в градския парк. Мястото предлага и възможности за разходка и релакс сред природата. Многобройните ползи от минералната вода създават превъзходни условия за едно здравословно презареждане.

Царска баня (Royal Bath) разполага с 27 единични и двойни стаи и 3 апартамента, обзаведени стилно, комфортно и практично. Комплексът предоставя всички необходими удобства както за релакс, така и за организиране на различни по вид мероприятия. Удоволствие за бизнес клиентите е провеждането на фирмени срещи, призентации, пресконференции, обучения и семинари в Модерната конферентна зала оборудвана с необходимия клас техника. Капацитетът на залата е 100 човека.

Царска Баня (Royal Bath) разполага с безплатен WI-FI internet, ресторант, бар, рум - сервиз, четири футболни игрища, безплатен паркинг.  

 

Цени: 

Цена на човек в дв. стая : 40 лв. на нощувка със закуска

Цена за единично настаняване : 60 лв. на ден

Цена за партамент, двойно настаняване : 104 лв. на ден

Доплащане зз трети възрастен на доп.легло : 25 лв. на ден

Доплащане зз дете (3-14г) на доп.легло : 15 лв. на ден

Цената включва: 
 • Нощувка със закуска
 • Паркинг
 • Безжичен Интеренет
 • Външен минерален басейн
 • Чадъри и шезлонги
 Цената не включва:
 • Транспорт
 • Доплащане за обяд - 10 лв,  на човек на ден
 • Доплащане за вечеря - 20 лв. на човек на ден
 • Доплащане за балнеопакет ( (по предписание на лекаря на хотела – 3 процедури на ден от: физиотерапия / минерална вана 15 мин / перлена вана 15 мин / частичен ръчен 15 минутен масаж , /калолечение / луготерапия)  - 30 лв. на ден 

 

​БАЛНЕОЛЕЧЕБЕН ПАКЕТ за профилактика и възстановяване

ЦЕНА 69.00 лв

Цената е за 1 нощувка, на човек, в двойна стая, целогодишно ( с изключение на официални празници)

Пакетът включва :
 • Нощувка, закуска, вечеря
 • По 2 лечебни процедури на човек
 • По преценка на лекаря от следните процедури:

• Водолечение: лечебна вана /или перлена вана
• Физиотерапевтична процедура от: Магнитотерапия/ или Интерферентен ток / или​ Вакуум масаж/ или Галваничен ток/ или лечение с диадинамични токове/ или Йонофореза/ или Електростимулация/ или Ултразвукова терапия/ Ударно​ -​вълнова​ Shockwave терапия/ или Лимфодренаж. В програмите се включват специализирани
процедури, които се назначават от лекар специалист по физикална и​ рехабилитационна медицина, а лечението и профилактиката са съобразени с
индивидуалното състояние на госта и придружаващите го заболявания.​ 

• Топлолечение: Кал апликация на поле/ или Поморийска луга апликация​ Балнеолечебният пакет за профилактика и възстановяване се прилага при следните
здравословни проблеми:
​- ​Възпалителни и дегенеративни ставни заболявания: ревматоиден артрит, болест на Бехтерев, артрити и артрози, следфрактурни състояния.
- ​З​аболявания на централната и периферната нервна система:радикулити, неврити, плексити, дископатии, дискови хернии.
​-​ Функционални заболявания на нервната система: неврози. 

​-​ Кожни заболявания: псориазис и псориатични артрити.
​- Гинекологични заболявания, стерилитет, хронични възпаления на аднексите

Желателно е всеки гост да притежава медицинска документация с поставените​ диагнози и последни изследвания. Изготвя се процедурен картон с включените​ процедури по време на престоя. След приключване на балнеолечението, при​ поискване, се изготвя медицински рапорт за резултатите от него.
За по добър лечебен ефект е желателно процедурите да се извършват ежедневно /мин.​ 5 дни/, без прекъсване, общо 10 процедури

Условия:
​-​ Закуска компле
​-​ Вечеря индивидуално сервиране
​-​ Доплащане за единична стая - 20.00 лв на вечер
​-​ Доплащане за апартамент с настанени двама гости - 24.00 лв на вечер
​-​ Доплащане за дете 4-14 г. на доп. легло в стая или апартамент - 15.00 лв ВВ
​-​ Доплащане за възрастен на доп. легло в стая или апартамент - 25.00 лв ВВ
​-​ Гости, настанени на доп. легла се хранят на свободна консумацията на вечеря с​ доплащане на място.

 

​Пакет ЗДРАВЕ

Цена : ​73.00 лв​. 

 

Цената е за 1 нощувка, на човек​, в двойна стая

Пакетът включва :
 • Нощувка
 • Закуска
 • Обяд
 • Вечеря
 • Три процедури на ден /по избор от: кал апликация (през зимния сезон), перлена​ вана, лечебна вана, интерферентен ток, магнит, луга​/​. 
 • ​​Ползване на топъл минерален басейн с джакузи и топило
 • Безплатен интернет
 • Паркинг
 • Туристически данък и ДДС.​

 

Условия:
Закуска компле
Обяд – индивидуално сервиране
Вечеря– индивидуално сервиране
Доплащане за единична стая - 20.00 лв
Доплащане за апартамент с настанени двама гости - 24.00 лв за целия апартамент
Доплащане за дете 3-14 г. на доп. легло в стая или апартамент - 15.00 лв ВВ
Доплащане за възрастен на доп. легло в стая или апартамент - 25.00 лв ВВ
Гости, настанени на доп. легла се хранят на свободна консумацията на обяд и​ вечеря с доплащане на място.Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по курс 1 евро = 1,959 лева. При заплащане в евро, цените, които са в лева, се превалутират при курс 1 евро = 1.95 лева.   

 

Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със Застрахователно дружество "ЕВРОИНС" АД, бул. Христофор Колумб 43, 1592 София, ДДС № BG121265113, ЕИК 121265113 и има издаденa на 04.11.2022г. застрахователна полица № 0650000263001, валидна за периода от 00:00 час на 04.11.2022г. до 23:59 часа на 03.11.2023г. ( вижте тук).

 

Туроператорът издава застраховки "Отмяна на пътуване" на Застрахователно дружество " ЕВРОИНС" АД, бул. Христофор Колумб 43, 1592 София,  чиито общи условия може да видите тук. Цената е според периода на застраховане, варира около 3-5% от стойността на пътуването.