БЕЗПЛАТЕН ИМЕЙЛ БЮЛЕТИН

От тук може да се абонирате за нашия нюзлетър, и да получаване информация за новите оферти и дестинации в нашия сайт!

Име:
Фамилия:
Частно лице
Тур-агент
Вашия е-майл:
Записвайки се, се съгласявам с политиката за Поверителност по отношение на личните данни на Глоб трейд ЕООД съгласно GDPR.
 
×

Приоритетна оферта

3-ти Март в хотел-винарна Попова Кула, Македония

02-04 март, 2 нощувки със закуски и вечери, собствен транспорт.

 

цена от: 275 лв.
Дати: 2 - 4.03.2019г.  
Местоположение
Хотел-винарна Попова Кула 3* е разположен в околностите на град Демир Капия, между Кавадарци и Гевгелия на около 270 км от София. Бутиковата винарна е открита през 2007г. над гр. Демир Капия в най-добрия винарски район в Македония – Тиквешки.
В стаите
Хотелският комплекс разполага с 33 стаи, всяка от които е обзаведена по различен начин, според вида вино, който представляват. Стаите разполагат с телефон, климатик, сателитна телевизия, безжичен интернет.
Развлечения
С капацитет от 60 места и лятна тераса с 80 места, ресторантът е идеалното място, където можете да се насладите на традиционните македонски ястия с гледка към заобикалящата природа. Традиционните дегустации на местни вина се провеждат в 17-метровата кула, от където се разкрива панорамна гледка към красотите на региона.
На разположение на гостите е и магазин, от където могат да се закупят превъзходните местни вина на преференциални цени, както и други сувенири.
 

Цени: 275 лв.

 • Цената е на човек в двойна стая
 • Деца до 12 години – безплатно
 
Депозит: 50% от цената.
Доплащане 30 работни дни преди датата на отпътуване.
Цените са отстъпка "Ранни Записвания" за резервации до 31.01.2019г. 
Цената включва:
 • 2 нощувки със закуски и вечери
 • Неограничени напитки (местни вина бяло и червен, ракия, мастика, газирани и негазирани безалкохолни)  по време на вечерите
 • Обиколка на винарната с беседа за производството на вина от региона 
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с лимит на отговорност 5000 евро
Цената не включва:
 • Транспорт 
 • Разходи от личен характер 
 • Хранения извън описаните по-горе. 
 
Пътуването се осъществява с лична карта или международен паспорт.

Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания.

Минимален брой на туристите за осъществяване на екскурзията - няма

Срокове за анулация :

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

 • До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка
 • От 59 работни дни до 30 дни – размера на депозита 
 • От 29 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването

 

 • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, но не по-късно от  20 дни преди пътуването.
 • Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Македония.
 • Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло Е подходящо за лица с ограничена подвижност.


Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по курс 1 евро = 1,96 лева. При заплащане в евро, цените, които са в лева, се превалутират при курс 1 евро = 1.95 лева.   

 

Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със ЗАД ”Алианц България", ЦУ - София 1504, бул. "Княз Дондуков" № 59, и има издадена на 17.04.2018 г.  застрахователна полица № 13160183320000010, валидна за периода от 20.04.2018 г. до 19.04.2019 г. тук

 

Туроператорът издава застраховки  "Медицински разноски при болест и злополука на туриста" на ЗАД „Армеец”, ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, с мин. покритие в размер на 5000 евро, чиито общи условия може да видите тук.

 

Туроператорът издава застраховка "Отмяна на пътуване" на ЗАД "Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, чиито общи условия може да видите тук. Цената е според периода на застраховане, около 2% от стойността на пътуването.

 Посетете ни във facebook
Сайт за продукти от интериорния текстил
Сайт за комиски и играчки
Онлайн магазин за детски играчки